zondag 15 juli 2012

Big Rivers Dordrecht

De vakantie is begonnen. Op zijn zondag's uitgeslapen en broodjes gemaakt. Het lijkt wel gewoon weekend, zou je zeggen, maar niet als er 3 dikke koffers in de kamer in de weg staan te zijn,.
Rond 2 uur konden we ons niet meer inhouden en zijn we afgereisd naar het eerste doel van dit uitje: Big Rivers festival in Dordrecht.
De hele week gratis dingen, uitvoeringen, voorlezingen en muziek, kris-kras door de stad. Met op elk plein in het oude centrum een podium waar bandjes staan op te treden.
Gratis! Kom er maar eens om. Precies. Alleen wc-gebruik kostte 50ct per keer, maar dat hadden we er graag voor over. Nette karren verspreid door de stad die je een rustig momentje gunden. Hulde!

M'neer Rinsma had echter maar 1 doel voor ogen: The Jazzinvaders met speciale gast Dr. Lonnie Smith op De Hammond.
Als je van muziek houdt, ken je Dr. Lonnie. Als je van Hammond houdt, hou je ook van de Dokter.

M'neer Rinsma was, geheel tegen de gewoonte in, tot tranen toe geroerd. Het geheel ging ruim voorbij 'Kippenvelmoment'.


Na het optreden konden we backstage komen om een CD van een handtekening te laten voorzien en om een kiek te schieten. M'neer Rinsma is hier erg content mee. En dat is zacht uitgedrukt.

Nu maar eens het moede hoofd te ruste leggen in een leuke Bed & Breakfast op wandelafstand van het centrum en morgen vroeg weer op om de boot naar Engeland te halen.
Goodnight Y'all!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten