woensdag 21 juli 2010

Het eind van de wereld


Het bestaat echt. Het eind van de wereld. Of 'Le Bout du Monde'. Want op het meest westelijke puntje van Frankrijk staan bordjes dat je aan het eind van de wereld bent. Want zo zijn ze hè, die Fransen, daar waar Frankrijk eindigt, eindigt de wereld. Ach, wij weten wel beter. Met een goeie auto kom je een heel eind.
Maar het is daar prachtig hoor. Wat een uitzicht! Wat een rotsen, kliffen, beukende golven op de rotsen en tegen de 'Phare'. We zijn bijna tot het eind van de punt gelopen. Dat heet La pointe du Raz. Van hieruit kun je Normandië zien liggen. Je kunt ook de regenbuien vanuit zee zien aankomen. Het bleef vandaag bij één buitje, tegen het stof zullen we maar zeggen. Het weer wordt vanaf morgen iedere dag een graadje warmer dus alles komt goed.

En op dit moment zitten we in een Mc Donalds gratis te internetten. Het lijkt wel of iedereen dat hier doet, op elke tafel staat minimaal 1 laptop. Soms zelfs een kopje koffie.

Foto's van Rinsma komen later. Die zijn zeker de moeite waard. Hij heeft weer heel wat afgeklikt.

2 opmerkingen:

  1. Hey Rinsma en De Vries, geniet met volle teugen van jullie blog, geweldig! En Sjoerd, wat een toestelletje hè? De foto's zijn hartstikke mooi! Enne die nieuwe trui staat u erg goed mag ik wel zeggen! Volgens mij zijn jullie volop aan het genieten! Het is jullie gegund. Wacht met smart op het volgende deel! Have fun! Mx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sluit me volledig bij de vorige schrijfster aan!

    Liefs, en blijf genieten. (en ons op de hoogte houden)

    BeantwoordenVerwijderen