maandag 28 november 2016

Tiptree en Braintree

Weer in de auto, op weg naar de wereldberoemde jamfabriek van Tiptree. Je kent ze ongetwijfeld, de produkten van Wilkin & Sons Ltd. Ze worden wereldwijd verkocht en ook in Nederland kun je veel van ze kopen. Maar het complete assortiment is in Tiptree plús de meerwaarde van the actual place en het ter plekke kunnen nuttigen van veel, heel veel lekkers maakt het net even extra leuk. Dus namen we een kijkje op deze mooie plek in the beautiful countryside en aten we iets dat nog het meest weg had van een brunch. Het ontbijt in zo'n Premier Inn slaan we namelijk beter over.








Toen we aan tafel gingen zaten er nog een paar mensen aan andere tafeltjes en toen we vertrokken waren alle tafels bezet en stonden er touringcars op de parkeerplaats. Een echte touristtrap! We hebben wat heerlijkheden uitgezocht in het landelijk aangeklede winkeltje en zijn weer in de auto gestapt, op weg naar Braintree. Via AirBNB hadden we een plekje gevonden en dat bleek in een heel oud huis te zijn, gelegen aan een van Engelands oudste straten, de Bradford Street. Het was onze eerste ervaring met AirBNB, een uitermate vriendelijke Britse dame met een uniek huis en een unieke inrichting. Ik bleef me vergapen aan zoveel... input. 



We hebben in een eenvoudig Thais restaurant de beste Thaise maaltijd ever gegeten, bij Siam Thai. Onvoorstelbaar lekker was het! En bij het opzoeken van dit restaurant op Facebook bleek dat we niet alleen zijn met die mening. Dus mocht je in de buurt zijn, doe hier dan je voordeel mee.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten