dinsdag 10 juni 2014

Hartje Twente

Op tijd vertrokken, op ons gemak met een andere caravan-trekker dan vorig jaar, een Citroën C5 stationcar (happy!) op ons dooie akkertje van Friesland via Drenthe naar Overijssel. Naar Reutum om precies te zijn. Daar zit Camping de Molenhof en, zeggen ze zelf, daar is het supertof.

De reis duurde ongeveer anderhalf uur. Heerlijk weer, een graad of 24 en vrij zonnig. En dan begint het 'huisje maken'. Zodra de caravan op zijn plek staat moet alles eruit. De voortent ligt immers in het gangpadje. Dus we zijn de hele middag bezig geweest om alles op zijn plek te krijgen. Maar dan heb je ook wat.
Even uitrusten en het zwembad bezoeken. Heerlijk! Klein maar fijn en de temperatuur van het water neigt richting badwater. Warm! In koken hadden we geen zin dus pakten we de fiets en reden we naar 't Stift. Daar zit restaurant De Stiftschuur Daar bleek sinds een maand een nieuwe eigenaar op te zitten en wij waren de enige mensen op het terras. Of dat nou zo'n goed teken was? Het eten was lekker hoor, en onder de oude eiken van 't Stift was het prima zitten. Met een drankje natuurlijk. Inderdaad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten