vrijdag 23 juli 2010

Fotoloze vrijdag

We zijn op de helft vandaag! Het VLIEGT letterlijk voorbij, onze vakantie......

Een fotoloze dag vandaag. We hebben dan ook bijzonder weinig gedaan. Buiten een bezoekje aan de zoveelste supermarché en een duik in het zwembad hebben we niets gedaan. Bijgepraat, dat wel. En dat is ook erg goed, van tijd tot tijd.

Mejuffrouw Rinsma heeft den ganschen dag in het zwembad gelegen. Ze heeft kennis gekregen aan een olijke tweeling uit Heerhugowaard, van ongeveer dezelfde leeftijd. Dat klikt erg goed. Je hebt er letterlijk geen kind aan.

Le temps zijn wat beter, veel meer zon vandaag. Wel een behoorlijke bries en in het zwembad voelt die best koud aan maar de temperatuur is weer rond de vierentwintig klein nulletje cee. High and rising!

Hier een paar kilometer vandaan hebben we weer een zeer grote supermarkt ontdekt, een LeClerc met in het midden van de 'mall' een gezellig zitje met, jawel gratis Wifi. Helaas hadden we vandaag de laptop niet bijdehand en moeten we sowieso het tegoed van de kampbar nog opmaken. Maar we zullen daar ongetwijfeld nog wel wat boodschappen gaan doen. Ik kan letterlijk uren rondslenteren langs alle schappen om te kijken wat er in al die blikjes, zakjes, potjes en glaasjes zit maar Rinsma wordt daar uiteindelijk toch een beetje simpel van. Begrijpelijk ook. Maar straks kan hij dus lekker toegeven aan de surfverslaving en ik kan nog even toegeven aan het slenteren door de Franse supermarkt.

C'est tout pour toujours. A demain, mes amis! Bisous!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten