maandag 19 juli 2010

Nog meer zon en zwembad

Vanochtend hebben we een bezoekje gebracht aan de lokale apotheek voor een hoestdrank voor mejuffrouw Rinsma en een spieremulsie voor meneer Rinsma. Beiden hielden ons allemaal uit de slaap vanwege hoestbuien en niet kunnen liggen vanwege pijn in de schouder. Hopelijk gaan de lapmiddeltjes helpen. Ik ga vannacht in elk geval met oordopjes het bed in....

Een klein rondje door Centre Ville de Fouesnant, een klein dorpje met een typische Franse sfeer. Helaas was de Charcuterie gesloten op maandag, ik kan me gruwelijk vergapen aan wat die Fransen voor dierlijke spullen in een vitrine stoppen. We hebben bij de boulanger een puntig stokbrood gekocht, een zg. 'Festival' en een merengue, schuim dus. Lekker. Daarna nog inkopen gedaan en rap naar het zwembad, want het was warm.

Volgens de berichten is het morgen afgelopen met het mooie zomerweer en kunnen we regen verwachten. Op dit moment is er nog niets dat daarop wijst dus we wachten het wel af. Mijn internettijd zit er weer op voor vandaag. Bon Soir en kusjes uit Fouesnant...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten