maandag 26 juli 2010

Toch heel mooi weer

Dat weerbericht hier is net zo veranderlijk als het weer. En dat was bij nader inzien toch heel lekker vandaag. Zo lekker, dat we al om een uur of 11 richting zwembad liepen om een ligbedje te krijgen. Veel mensen leggen hier de hele dag een handdoek op een ligbed en vervolgens zie je ze uren niet. Maar dan heb je wel een plekje. Ach, laten we maar bedenken dat hutje-mutje op-elkaar zitten op een camping niet altijd het beste in de mens naar boven brengt.

Het hoogseizoen is volop aan de gang en voor zover er nog lege plekken waren op de camping, zijn die nu gevuld. Veelal met gezinnen met jonge (vaak krijsende) kinderen. Ik kan me niet geheel losmaken van een licht claustrofobisch gevoel. Dat ik uiteraard zoveel mogelijk probeer te negeren.

Morgen belooft een mooie stranddag. Later nog meer in petto. Stay tuned ;-)

1 opmerking:

  1. Hela hola!

    Toch zonneschijn!!!!!! Hier was het vandaag ook meer dan prima! Eindelijk een dag met gewoon lekker zon en niet dat de mussen iclusief mijzelf van het dak vielen. Lekker naar tuincentrum geweest vandaag en heerlijk de bloemetjes buiten gezet, letterlijk en figuurlijk!
    Morgen jullie een lekkere stranddag gewenst!!!!

    M

    BeantwoordenVerwijderen